Achterwand Van De Keuken - Keukens

Gepubliceerd dec. 12, 22
7 min read

Jouw Achterwand: 12 Ideeen En Opties

Heb je de 11 ideeën voor de keuken achterwand gelezen en wil je jouw persoonlijke touch ook in de rest van het keukenontwerp brengen? Bekijk dan het webinar keukenplanner, waarna je zelf snel aan de slag kunt met de online keukenplanner! - Welke achterwand kies jij voor je nieuwe keuken?.

Wat wil jij weten over keuken achterwanden? Wij vertellen je alles over deze gemakkelijk aan te brengen aluminium achterwanden speciaal voor in jouw keuken. Zet de wanden gemakkelijk over oude tegels, gestucte muur of kale wand. Te bestellen in vele verschillende soorten afbeeldingen, patronen en stijlen uit onze uitgebreide collectie (Een glazen achterwand keuken?).

Het stukje muur recht achter je fornuis wordt ook wel een spatplaat of spatwand genoemd. Tegenwoordig zijn die in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen. De laatste tijd is de keuken achterwand erg populair geworden omdat elke denkbare afbeelding kan worden gebruikt om het te versieren. Zo kun je veel karakter en persoonlijkheid in je keukeninrichting aanbrengen.

Keuken Achterwand Steenstrips Visgraat Mozaiekjes

De meest voorkomende materialen zijn aluminium en kunststof - keukenblad kopen. Het is echter ook mogelijk om een keukenachterwand van glas of van gelamineerd behang te krijgen - Ben jij op zoek naar een glazen keuken achterwand op maat?. De aluminium keukenachterwand is een 2 mm dikke, massieve plaat en uit één stuk verkrijgbaar met een lengte van maximaal 400 cm en een hoogte van 145 cm.

Op aluminium kan de afbeelding namelijk worden gesublimeerd. Met het sublimatieproces zijn de mooiste kleuren en de scherpste lijnen mogelijk. Als jij iemand bent met oog voor detail dan is de aluminium keukenachterwand zeker wat je zoekt. Tips hoe een je een ikea keuken plaatst, aansluiten, betegelen en afkitten ?. Dankzij dit proces komen ook materiaal looks, zoals betonlook, het beste tot hun recht.

Een aluminium keukenachterwand is verkrijgbaar in een matte- en glanzende laklaag. Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen. De kunststof keukenachterwand is gemaakt van Dibond. Dit is een 3 mm dikke plaat met een kern van kunststof (PE) met aan de buitenkant een dun laagje aluminium van 0,3 mm dik (Welk materiaal achterwand kies je?).

Glazen Keuken Achterwanden

Daarnaast is de kunststof keukenachterwand in dezelfde afmetingen te verkrijgen als de aluminium keukenachterwand. In dit artikel staat meer informatie over kunststof keukenachterwanden. Het gelamineerde behang is 0. 5 mm dik en komt met een glanzende finish. Uit één stuk kan het maximaal 133 cm hoog zijn met een onbeperkte lengte.

De keukenachterwanden van Pimp Your Kitchen komen met veel voordelen. Deze worden hier één voor één beschreven. Je staat er eigenlijk niet bij stil maar een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Ook in de keuken. Als je thuis gebruik maakt van een gasfornuis denk je misschien aan brandgevaar, maar ook met ceramisch- of inductie koken heb je te maken met hete oppervlakten, opspattend vet, kokende olie, vlam in de pan, etc.

Dit geldt vooral voor de aluminium variant. Dit is namelijk een niet-brandbaar materiaal. Glazen keuken achterwand goedkoop?. Tijdens het sublimatieproces komt de plaat al in een oven van 200 graden Celsius. Een beetje hitte is dus echt geen probleem. In onderstaande video hebben we zelfs één van onze aluminium keukenachterwanden in brand gestoken om te kijken wat er gebeurt.

110 Ideeen Over Achterwanden - Keuken In 2022

Een keukenachterwand moet natuurlijk goed tegen water kunnen. Het wordt immers achter het aanrecht vlak bij de kraan geplaatst. Gelukkig kan dit materiaal er prima tegen. Het oppervlakte is waterafstotend dus het water spoelt er zo vanaf. Zorg er wel voor dat de onderkant bij het aanrecht goed is afgekit zodat er geen water tussen de muur en de keukenachterwand komt.

Niet alleen boven de wastafel maar zelfs in de douchecabine! De aluminium plaat die in de keuken wordt opgehangen, is door ons eerst voorzien van een speciale laag coating. keukenblad kopen. Het is ook deze coatlaag waar de gesublimeerde afbeelding in is verwerkt. Het voordeel hiervan is dat al het mogelijke vuil er zo vanaf glijdt (Wil jij het liefst de hele keukenwand in dezelfde kleur verven en wil je de achterwand in precies dezelfde kleur en feel?).

Bij tegels had je dit misschien nog nodig maar bij dit materiaal absoluut niet. Als je het wel gebruikt, zou je de achterwand kunnen beschadigen en dat is jammer! Wij zorgen ervoor dat je wand precies past (Zampieri segni). Dit is inclusief uitsparingen voor stopcontacten of lichtschakelaars. Die uitsparingen maken wij er gratis voor je in.

Keukenwinkels Capelle Aan Den Ijssel

Zodra de achterwand bij jou thuis geleverd wordt, hoef je hem dus alleen nog maar even tegen de muur te plakken. Dat is zo gepiept en dus lekker snel genieten - Past een keuken achterwand bij mijn keuken?. Meer weten over het opmeten en bestellen van je op maat gemaakte aluminium keukenwand? Lees dan dit artikel. Door middel van sublimatie techniek kunnen wij alle denkbare foto’s, afbeeldingen, patronen, kleuren en ontwerpen op je achterwand zetten.

Zampieri IroriKeukenwinkels Capelle Aan Den Ijssel

Ja, ook jouw eigen foto’s of ontwerpen kun je naar ons opsturen. Binnenkort hangt het bij jou in de keuken! We kunnen de aluminium keukenachterwand zelfs op andere materialen laten lijken, die op zichzelf minder geschikt zouden zijn in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan hout, beton, marmer of ander natuursteen.

Materiaal zoals echt hout (niet erg brandveilig achter een fornuis of hete kookplaat), beton (moeilijk schoon te maken) en marmer (duur en zwaar) worden op deze manier toch mogelijk in de keuken door realistisch uitziende materiaal-looks te kiezen. Zo heb je veel meer vrijheid in de inrichting van je keuken (Zampieri segni).

Design Achterwand Keuken

Een fantastisch uitzicht over New York City vanuit je keuken maakt de ruimte niet alleen bijzonder maar geeft ook een hele eigen sfeer mee. Datzelfde geldt voor een prachtig wit strand aan de tropische zee. De rust en kalmte spoelt over je heen terwijl je gewoon je eten staat te koken.

Bij Pimp Your Kitchen is het mogelijk je eigen foto aan te leveren voor je keuken achterwand. Je kan zelfs meerdere foto’s of een collage aanleveren - Past de exclusieve uitstraling van een glazen keukenwand bij uw keuken?. Als je wil, maken wij er dan een mooi geheel van. Zorg er wel voor dat je foto’s groot zijn, foto’s met te weinig pixels kunnen een te lage kwaliteit hebben om er mooi uit te zien.

Keukenachterwand - Achterwand - KeukenDe Keukenachterwand: Een Sfeerbepaler

Daarnaast zien we ook veel foto’s van steden en woonplaatsen voorbij komen. Wat je smaak ook is, als jij er een mooie foto van hebt, kunnen wij het op je keukenwand sublimeren - Zampieri cucine. Dit geldt niet alleen voor je eigen foto’s. Ook als je een eigen ontwerp of tekening hebt gemaakt kunnen we die sublimeren.

De Perfecte Achterwand Voor Jouw Keuken

Het is natuurlijk niet verplicht om een foto te gebruiken. Als jij gewoon een strakke, witte achterwand wil, dan kan dat natuurlijk ook. De achterwanden zijn in elke denkbare kleur verkrijgbaar. In onze collectie “Colour Moods” hebben we al enkele kleuren voor je klaargezet. Deze kleuren zijn voor ons eenvoudig om toe te passen - Veel mensen kozen ook voor behang, maar laten we eerlijk zeggen hoe praktisch kan behang zijn als keukenachterwand?.

Achterwanden KeukensKeukens Achterwand

Hoewel tegels al lang niet meer het beste materiaal is voor een keukenwand, blijven veel mensen er toch voor kiezen. Ook tegels kunnen namelijk een uniek gevoel meegeven. Denk bijvoorbeeld aan Portugese tegels. Je kunt dan alleen niet genieten van alle voordelen van een goede aluminium spatplaat. Bij Pimp Your Kitchen kun je daarom genieten van onze “Sub, Tile” collectie.
irori Zampieri

achterwand keuken

achterwanden keukens

Wij sublimeren dan het door jou gewenste tegeldesign op de aluminium plaat. Zo krijg jij toch die perfecte uitstraling die je zoekt maar kun je toch blijven genieten van de voordelen! Is geen van de voorgestelde ideeën iets voor jou? Geen nood, er zijn zo veel verschillende ideeën dat we ze hier nooit allemaal kunnen noemen.

Navigation

Home

Latest Posts

Trend: Mangohouten Meubels!

Published Mar 05, 23
7 min read

Kantoormeubels Uit Voorraad Leverbaar

Published Mar 01, 23
8 min read

Betonlook Tegels

Published Feb 20, 23
7 min read